contact

Wil je iets bestellen? Ga dan naar mijn webshop en kijk op je gemak rond. Heb je een vraagje of een idee om een persoonlijk kado te laten maken? Mail me dan via het contactformulier op mijn website of neem telefonisch contact op.

----------
Do you want to place an order? Go to my website. If you have a question or an idea to make a personal gift, e-mail me through the contactform on my website.
----------


Algemeen
 Als je een product koopt bij urfenogel ga je automatisch akkoord met de voorwaarden van urfenogel. 
 urfenogel is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de klant indien ze daartoe gehinderd is door overmacht. 
 urfenogel behoudt zich het recht om de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden van urfenogel houdt.

Hoe zit het met publicatie en rechten?
 urfenogel is een geregistreerd merk.
 Op alle producten van urfenogel is copyright van toepassing.
 Het is niet toegestaan om je eigen urfenogel knuffel te maken.
 Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van urfenogel, oftewel, Cindy Terpsma - de Schepper.
 urfenogel behoud te allen tijde de rechten van de ontwerpen. Alle producten van urfenogel zijn met de hand gemaakt, hierdoor kunnen er kleine afwijkingen ontstaan.

Ben je van de pers? 
 Aandacht is altijd meegenomen, dus als je wat wilt schrijven over de knuffels van urfenogel, neem dan gerust contact op. urfenogel zorgt dan dat je voorzien wordt van beeldmateriaal en/of tekstuele informatie.


Betalingen/posttarieven
 Brievenbuspost (nederland) 3 euro, pakketten 0-10 kg (nederland) 7,50 euro (prijswijzigingen voorbehouden)
 Na ontvangst van de orderbevestiging, dient het bedrag ovv het ordernummer binnen 5 dagen op de rekening van urfenogel te zijn bijgeschreven. Indien binnen 5 dagen na mailbevestiging geen betaling door urfenogel is ontvangen, zal er per mail een herinnering worden verzonden. Ontvangt urfenogel binnen 2 dagen geen reactie op deze herinnering dan zullen de bestelde producten geannuleerd worden.
 Alle genoemde prijzen zijn per stuk, in euro’s en inclusief btw, maar exclusief verzend- en eventuele verpakkingskosten. urfenogel is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakjes/pakketten tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies.
 Levering is mogelijk zowel binnen als buiten nederland. Bij bestelling uit het buitenland krijgt u na uw bestelling een e-mail waarin staat hoeveel de verzendkosten bedragen voor de bestemming in het buitenland.

Persoonsgegevens
 Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de bestelling en worden niet aan derden gegeven.

Ruilen/retourneren
 De producten van urfenogel worden met veel zorg met de hand vervaardigd, waardoor het mogelijk is om een item te ontvangen dat kleine verschillen vertoont in afmeting, vorm of kleur met de afbeeldingen op de site. Helaas is dit geen reden om te ruilen.
 Heb je een klacht, stuur dan een mailtje. urfenogel zoekt samen met jou naar een passende oplossing.
Mocht er toch iets misgegaan zijn, stuur me dan binnen 3 dagen na ontvangst van het item een e-mail, dan zoeken we samen naar een oplossing.
 Wacht op goedkeuring via e-mail voordat je items terugstuurt. Zonder goedkeuring heb je geen recht op het terugstorten van het aankoopbedrag. Vervolgens dien je het item binnen 7 werkdagen na aflevering te retourneren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
 Het aanschafbedrag, minus verzendkosten, wordt alléén teruggestort wanneer: de retourzending per e-mail is goedgekeurd en het product in ongebruikte staat verkeerd en compleet is. Items die beschadigd blijken te zijn ten gevolge van mishandeling of nalatigheid worden niet vergoed. De aankoopwaarde wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering teruggestort.

Aansprakelijkheid
 urfenogel stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten. Je moet zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor de producten beoordelen. urfenogel stelt zich ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper.